Pliki cookie na naszej witrynie
Nasza witryna używa plików cookie w celu zapewnienia, że dajemy Ci najlepszą satysfakcję przeglądania.
Kontynuując przeglądanie naszej witryny, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.

 
Więcej Informacji
Ostrze Warnera-Bratzlera

Ostrze Warnera-Bratzlera

Podczas testu Warnera-Bratzlera próbka przecinana jest ostrzem. Z zachowania próbki podczas ścinania można wnioskować o delikatności/wiązkości mięsa i produktów mięsnych, chrupkości kiełbasek albo własności pieczywa podczas gryzienia.

W przypadku próbek prostopadłościennych zaleca się proste ostrza, dla okrągłych - ostrza z karbem.

Dzięki dobrej powtarzalności wyników badanie to jest bardzo często stosowane.

Kontakt

Zwick Roell Polska
Tel.  +48 42 662 10 40
E-Mail  biuro@zwick.pl
Skontaktuj się teraz

Zapytanie kontaktowe
Zwrot grzecznościowy*
Kraj*
* Pola wymagane