Pliki cookie na naszej witrynie
Nasza witryna używa plików cookie w celu zapewnienia, że dajemy Ci najlepszą satysfakcję przeglądania.
Kontynuując przeglądanie naszej witryny, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.

 
Więcej Informacji
Komory Temperaturowe i Klimatyczne

Komory Temperaturowe i Klimatyczne

Produkty spożywcze zmieniają swoje własności w zależności od wilgotności powietrza i temperatury otoczenia. Stosownie do wrażliwości produktu konieczna może być regulacja temperatury albo przeprowadzenie badania w zdefiniowanej, stałej temperaturze, przykładowo badanie lodów w temperaturze składowania -20 °C albo badanie sera do pizzy w temperaturze ok. +80 °C.

Specjalnie do tych wymagań firma Zwick Roell oferuje komorę temperaturową pasującą do analizatora tekstury zwicki-Line lub oddzielną komorę temperaturową albo klimatyzowaną, według Państwa indywidualnych potrzeb.
 

 

Kontakt

Zwick Roell Polska
Tel.  +48 42 662 10 40
E-Mail  biuro@zwick.pl
Skontaktuj się teraz

Zapytanie kontaktowe
Zwrot grzecznościowy*
Kraj*
* Pola wymagane