Pliki cookie na naszej witrynie
Nasza witryna używa plików cookie w celu zapewnienia, że dajemy Ci najlepszą satysfakcję przeglądania.
Kontynuując przeglądanie naszej witryny, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.

 
Więcej Informacji
Igła do Przekłucia

Igła do Przekłucia

Test penetracji nazywany również jako "próba przekłucia" albo "penetracja siłowa", jest często stosowany do badania stopnia dojrzałości owoców i warzyw oraz wytrzymałości skórki lub łupiny.

Igła jest wciskana do określonej głębokości w próbkę. W zależności od łupiny i konsystencji miąższu powstają specyficzne krzywe siły.

Kontakt

Zwick Roell Polska
Tel.  +48 42 662 10 40
E-Mail  biuro@zwick.pl
Skontaktuj się teraz

Zapytanie kontaktowe
Zwrot grzecznościowy*
Kraj*
* Pola wymagane