Pliki cookie na naszej witrynie
Nasza witryna używa plików cookie w celu zapewnienia, że dajemy Ci najlepszą satysfakcję przeglądania.
Kontynuując przeglądanie naszej witryny, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.

 
Więcej Informacji
Badanie Twardości Produktów Mięsnych i Rybnych

Badanie Twardości Produktów Mięsnych i Rybnych

Do badań ryb, mięsa i kiełbas parzonych firma Zwick Roell skonstruowała specjalne urządzenia do wyznaczania ich twardości. Jako ciało wnikające używany jest wgłębnik o dużej powierzchni. Dzięki ustaleniu twardości kiełbasy, albo świeżości ryby możliwa jest porównawcza kontrola jakości.

Kontakt

Zwick Roell Polska
Tel.  +48 42 662 10 40
E-Mail  biuro@zwick.pl
Skontaktuj się teraz

Zapytanie kontaktowe
Zwrot grzecznościowy*
Kraj*
* Pola wymagane